Vi finns för dig som behöver Tanka

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi på Tanka vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du betalar din tankning med CarPay, på någon av våra 159 stationer. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Du som skjutsar till knatteträning, du som pendlar, du som ska hem till fredagsmyset, till sommarstugan, joggingrundan eller vart som helst. Hos oss kan du alltid tanka till lågt pris. Har du Carpay (Volvo- eller Renaultkort) blir priset dessutom ännu lägre.

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med kortet eller tjänsten CarPay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel, tvätta, verkstadsbesök eller ladda.

100 % förnybar diesel

På många av våra stationer kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100% förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Läs mer

Betala enkelt med mobilen

På alla våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. I klippet nedan ser du enkelt hur du går tillväga för att betala med din mobil.

Betala med CarPay - Så här fungerar det:

VARBERG
VÄRNAMO
GISLAVED
KRSTINEHAMN
SUSVINDSVÄGEN 17, VARBERG
SUSVINDSVÄGEN 17, VARBERG
SUSVINDSVÄGEN 17, VARBERG
SUSVINDSVÄGEN 17, VARBERG
0340-50 40 50
0340-50 40 50
0340-50 40 50
0340-50 40 50