Vi söker HALLVÄRD till Kristinehamn

Attraktivt Extrajobb som Hallvärd hos Finnvedens Bil i Kristinehamn!

Är du på jakt efter ett roligt extrajobb på helger och vissa vardagar? Hos Finnvedens Bil i Kristinehamn blir du ansiktet utåt mot våra kunder och säkerställer att vår bilhall är i toppskick.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi är på jakt efter dig som söker ett kul extrajobb på helger och vissa vardagar

Som Hallvärd hos Finnvedens Bil är du ansiktet utåt mot våra kunder. Ditt arbete innebär att se till att vår bilhall är representativ, att prisskyltning och annonsering är uppdaterad. Du tar hand om våra kunder i bilhallen när våra säljare är upptagna, skriver ut annonser och prisskyltar, fotografera bilarna och se till att provkörningsbilarna/bilar till salu står rätt parkerade och är i representativt skick.

I arbetet ingår även att vid behov stötta försäljningsavdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar, boka kund för billeverans samt hjälpa till vid billeverans

Vad vi önskar av dig:

  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • Dator och mobil är ett naturligt arbetsredskap
  • Teknikintresse är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har en hög servicekänsla och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

För att lyckas besitter du förmågan att under eget ansvar organisera det dagliga arbetet samtidigt som du har teamkänsla och stöttar dina kollegor. Har du jobbat som hallvärd eller mässvärd tidigare är det meriterande.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Kristinehamn

Omfattning: Deltid (helger och vissa vardagar vid behov)

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-06-20 (rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Johan Bergström tfn. 0550-316 11 johan.bergstrom@finnvedensbil.se

Jenny Holmgren tfn. 0340-50 40 86 jenny.holmgren@finnvedensbil.se

SKRIFTLIG ANSÖKAN
(personligt brev och CV) mejlas till jobb.kristinehamn@finnvedensbil.se

Rekrytering sker löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.