Vi söker SÄLJCOACH till Gislaved

Säljcoach till Finnvedens Bil i Gislaved

Är du en person med ett stort intresse för försäljning och kundrelationer? Tycker du bilbranschen är spännande och vill vara med och bidra till Finnvedens Bils fortsatta framgångar?  I rollen som Säljcoach får du chansen att göra just det och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad innebär jobbet som Säljcoach på Finnvedens Bil?

I den här rollen kommer du att operativt vara med och stärka Finnvedens Bils relationer i regionen. Du tar tillsammans med ditt team ansvar för Finnvedens Bils försäljning och utveckling. Ni försöker hitta nya vägar och vara kreativa samtidigt som ni fortsätter med er fina service till befintlig kundstock. Du kommer att leda ett team med tre medarbetare och tillhöra säljavdelningen. Till din hjälp kommer du att ha Platschef för stöttning & coachning i din personliga utveckling. För rätt person finns det en jättepotential att få utvecklas i en innovativ bransch som står inför spännande utmaningar.

Exempel på vad som ingår i arbetsbeskrivningen.

 • Sälja bil
 • Värdera inbytesbil
 • Coacha säljare
 • Jobba utefter nyckeltal
 • Behärska matematik
 • Bedöma skick på inbytesbil
 • Argumentera för/ge förslag på finansiering
 • Hantera mail/telefon
 • Hantera affärssystem
 • Informera om försäkringar
 • Informera om Volvokort
 • Hantera annonser på nätet (lägga ut med bild & text)
 • Hantera intern kommunikation (verkstad, rekond, marknad)

Enkelt förklarat ska du som säljcoach behärska de olika moment som kan ingå i en bilförsäljning. Givetvis inget som förväntas att du ska kunna direkt men på sikt. Din nyfikenhet & driv tillsammans med teamets kunskap kommer ta dig igenom de olika processerna i de olika momenten.

Vem söker vi?

Till rollen som Säljcoach söker vi framför allt dig som är en driven och lyhörd person som motiveras av att alltid uppnå mål och att få ta ansvar. Har du haft ledarroll i tidigare arbeten är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet utav sälj och är van att arbeta mot månatliga mål samt nyckeltal. Du ska kunna stimulera och vara ett bollplank för ditt team samtidigt som du leder teamet framåt. Utöver det är det en stor fördel om du har ett stort kontaktnät och tycker om att bygga relationer, såväl med företag som privatpersoner. Kanske är du en rutinerad person som är sugen på ny utmaning eller är du en nyfiken person som är sugen på att ta en ledande roll. Det är din attityd och personlighet som kommer avgöra om du är intressant eller inte mer än något annat.

I denna rekrytering söker vi 1 person till Gislaved. Ni är ett tight team som tillsammans ska klara av stresstoppar, luncher, helgöppet med mera och man jobbar väldigt nära varandra. Man finns hela tiden tillgänglig för sina kollegor och man hjälps åt om man behöver. Innebär alltså att dagarna kan komma bli ganska ”ryckiga”, ibland lugnt, ibland jättemycket osv. Man behöver vara flexibel och tycka om att varje dag är unik, gör man det kommer man att ha världens roligaste jobb.

Vad kan Finnvedens Bil erbjuda dig?

Finnvedens Bil har en stabil ägare som tänker långsiktigt och som investerar både i sin personal och i sina fastigheter.  Nu senast förvärvades Bildepån i Varberg och innan dess renoverades båda Volvos anläggningar i Gislaved och Värnamo. Det skapar möjligheter för dig som individ och möjliggör för personlig utveckling. Personalrabatter finns på Tanka & inom företaget. Vidare finns det möjligheter att få tillgång till verkstaden på vissa bestämda tider & det finns friskvårdsbidrag.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Finnvedens Bil med Bemanningspoolen och du kommer att bli anställd hos Finnvedens Bil. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-02-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!