Allt fär ditt bilägande

Låt oss göra ditt bilägande lekande lätt

För att du och din bil ska kunna rulla tillsammans länge så behöver den tas om hand på bästa möjliga sätt.

Utöver att serva den enligt angiven tidsintervall så erbjuder vi många saker för att bilen ska må så bra som möjligt och behålla sitt andrahandsvärde över tid.

Här hittar du tjänster för din bil, oavsett vilket märke du kör.

Tanka

Du är alltid välkommen till oss på Tanka för att fylla på med bensin eller diesel. Vi utvecklar ständigt våra drivmedel och idag har vi även Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) och el. Vårt fokus ligger på att erbjuda smarta produkter som tar hand om din bil och har en minskad miljöpåverkan.

Tvätta bilen hos oss

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta.

Samla din bilekonomi digitalt med CarPay

är du skaffar ett kreditkort via Volvofinans Bank hamnar alla dina köp på en enda faktura som skickas månadsvis. Tillsammans med tjänsten CarPay kan du enkelt följa upp alla transaktioner, se din kvarvarande kredit och få en överblick över din bilekonomi. Smart. Och enkelt.

I mobilen får du en smart översikt över hela din bilekonomi: från saldo och transaktioner till sparkonto, billån och leasing. Allt samlat inklusive dina bonuscheckar, redo att användas.

Däckskifte och Däckhotell

Vi garanterar dig både smidig hantering av dina däck samtidigt som alla förhållanden blir optimala. Spara tid, arbete och utrymme på  våra däckhotell. Här gör du ditt däckbyte och du kan även välja till däckhotell för dina däck oavsett vilket bilmärke du kör. Har du fått punktering? Då finns vi här och hjälper dig snabbt och enkelt så du kan fortsätta rulla.

Bilvård

Håll din bil ren med bilvård – Det är både du och din bil värd.

Det går inte att komma ifrån att det är roligare att både köra och åka bil, när bilen är ren och fräsch. Dessutom bevarar du då bilens värde bättre. På Bilvårdscenter erbjuder vi flera olika paket för att vårda din bil. Du kan välja mellan Bilvård liten, mellan eller stor.

När gav du din bil en skönhetsbehandling senast? Låt oss hjälpa dig att göra din bil fin – under tiden gör du någonting annat.

Butik, reservdelar och tillbehör

I vår butik har vi ett stort urval av reservdelar, tillbehör, bilvårdsprodukter och kampanjvaror.

Hos oss kan du även hyra tillbehör när du har behov av mer packutrymme. Hos oss kan du hyra både takbox, cykelställ och taktält. Varmt välkommen.

Ladda din bil tryggt och säkert hemma

Vi på Finnvedens Bil erbjuder en enkel lösning för laddstation i hemmamiljö, monterat och klart till fast pris. Den här laddlösningen är för dig som bor i villa eller radhus och efterfrågar en smart och säker laddning. Laddbox och tillbehör beställs direkt hos oss och en tekniker kontaktar köparen inom 3-5 dagar för att boka upp ett passande tillfälle för en installation.