Köpa bil hos oss på Finnvedens Bil

Hos oss hittar du bilar som passar alla dina behov.

Hitta din nya bil hos oss

Våra duktiga och kompetenta bilsäljare på Finnvedens Bil kan bilmarknaden på sina fem fingrar. De lyssnar när du berättar om ditt bilägande. Hur kör du? Vad använder du bilen till? Hur många är ni?

Sedan utvärderar de din information och rekommenderar ett eller flera alternativ, som de tror kan lösa dina behov. Vi vill ge dig all hjälp och service du behöver vid bilaffären. Vi ser till att du får rätt modell med rätt utrustningsnivå och till ett bra pris. För oss är det viktigt att du är nöjd både med ditt val och med våra råd.

Våra säljare lägger stor vikt vid att följa utvecklingen på marknaden. Givetvis vad gäller våra egna modeller, men också alla andra märken. Allt för att kunna svara på dina frågor och ge dig bästa möjliga hjälp.

Att tänka på när du köper ny bil

Att köpa en ny bil är ett stort ekonomiskt beslut och det är viktigt att du är väl förberedd. Vi på Finnvedens Bil kan hjälpa dig med praktiska delar som finansiering och försäkring. Vi kan också hjälpa dig med inbyte av din begagnade bil.

Hos oss kan du provköra våra olika modeller i lugn och ro för att känna efter och få en uppfattning vad det gäller exempelvis storlek, utrymme och komfort. Du kan diskutera med våra kunniga medarbetare kring val som bensin eller diesel, laddhybrider och elbilar samt andra relevanta frågor. Varmt välkommen till oss!

Finansiering på dina villkor

Via oss på Finnvedens Bil erbjuds du finansieringslösningar och leasingalternativ, som möjliggör ett enklare och mer förmånligt bilköp. Nedan kan du välja den lösning som är mest skräddarsydd för din vardag och ditt bilägande.

Billån
Du erbjuds ett billån med anpassade månadsbetalningarna utifrån körvanor och behov, med ett värdelån som har jämn kostnad under återbetalningstiden.

Privatleasing
Volvo inclusive privatleasning ger dig tre års bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är månadskostnad, vägtrafikskatt och bränsle.

Företagsleasing
Via Företagsleasing äger Finnvedens Bil bilen och du brukar den utifrån ett anpassat leasingavtal efter företagets behov.

Rätt försäkring

Ditt bilägande blir tryggast med rätt försäkring. Genom oss på Finnvedens Bil erbjuds du försäkring från Volvia. Det leder till flera förmåner, och du säkerställs alltid smidig och effektiv service vid skada.

– Som kund hos Volvia har du 15% rabatt när du lagar småskador hos Finnvedens Bil – Du har endast 100 kr i självrisk när du lagar stenskott hos oss.
– Med Carpay/Volvokort kan du betala din försäkring månadsvis utan extra kostnad.
– Du garanteras Volvo Originaldelar vid reparation.