Peugeot i Värnamo hos Finnvedens Bil

Välkommen till Finnvedens Bil i Värnamo, där vi stolt presenterar Peugeots omfattande sortiment av nya bilmodeller. Hos oss hittar du allt från personbilar till eldrivna fordon och effektiva plug-in hybrider, samt traditionella förbränningsmotoralternativ. Vi erbjuder både köp och privatleasing, anpassade efter dina behov och önskemål.

För dig som söker en bil till företaget har vi ett varierat utbud av tjänstebilar och transportfordon från Peugeot. Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ och leasinglösningar som kan skräddarsys för att passa ditt företags behov.

Välkommen till Finnvedens Bil Peugeot & Begagnatcenter i Värnamo på Kapellvägen 1

Peugeot-bilar i lager hos oss

  Behöver din bil service, däckskifte, reparation av stenskott eller en AC-kontroll?

  Vårt team på Finnvedens Bil i Värnamo är här för att ta hand om din bil, oavsett dess ålder. Vi erbjuder professionell service och underhåll, och använder oss av Peugeots originaldelar och den senaste tekniken för bästa möjliga resultat.

  Kontakt

  Philip Anderberg
  Philip Anderberg
  Försäljningschef
  Finnvedens Bil Värnamo Peugeot-/Begagnatcenter
  Hussein Galudi
  Hussein Galudi
  Säljare
  Finnvedens Bil Värnamo Peugeot-/Begagnatcenter
  George Agavriloaie
  Bilvårdstekniker
  Finnvedens Bil Värnamo Peugeot-/Begagnatcenter
  Almir Imsirovic
  Almir Imsirovic
  Säljare
  Finnvedens Bil Värnamo Peugeot-/Begagnatcenter
  Philip Lüder
  Philip Lüder
  Säljare
  Finnvedens Bil Värnamo Peugeot-/Begagnatcenter

  Frågor & svar

  • Vilka modeller kan jag hitta av Peugeot i Värnamo på Finnvedens Bil?
   Vi erbjuder ett brett utbud av Peugeots senaste bilmodeller, inklusive elbilar, plug-in hybrider och bilar med förbränningsmotorer. Modellutbudet inkluderar Peugeot 208, 308, 408, 508, 2008 och 3008 samt transportbilar som Peugeot Partner, Expert och Boxer. Du hittar allt från personbilar till tjänstebilar i vårt sortiment.
  • Erbjuder ni privatleasing och finansieringsalternativ?
   Ja, vi erbjuder anpassade lösningar för privatleasing och finansiering för att passa dina individuella behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera de alternativ som finns tillgängliga.
  • Kan jag boka service för min Peugeot hos er?
   Absolut. Vår auktoriserade Peugeot-verkstad i Värnamo erbjuder fullständig service och underhåll, inklusive allt från rutinservice till mer specifika reparationer.
  • Hur bokar jag ett möte för att se på era Peugeot-modeller?
   Du kan boka ett möte genom att kontakta oss direkt eller genom att använda bokningsformuläret på vår hemsida under fliken "Boka". Vi välkomnar dig att komma och utforska vårt utbud och diskutera dina behov.