Kontakt

Har du funderingar och frågor är du välkommen att kontakta vår kundmottagning på tel: 0340-50 40 23 eller mail verkstad.varberg@finnvedensbil.se.Du hittar vår Fiat verkstad på Susvindsvägen 17 i Varberg

Boka service eller reparation för din Fiat här

Fiat Service och Reparation

Behöver din Fiat professionell service eller reparation? Oroa dig inte! Vår auktoriserade verkstad, belägen på Finnvedens Bil i Varberg, är här för att ge din älskade bil den bästa omvårdnad den förtjänar. Vi är specialiserade på Fiat och har den expertisen för att säkerställa att din bil alltid är i optimalt skick.

När du väljer att anlita oss kan du vara trygg i vetskapen om att skickliga tekniker, med gedigen kunskap om din specifika Fiat-modell, kommer att ta hand om den. Vi förstår vad som krävs för att hålla din Fiat i topptrim och maximera dess prestanda och livslängd.

Du kan enkelt och smidigt boka din service eller reparation genom att fylla i vårt formulär nedan med dina kontaktuppgifter och detaljer om din bil. Vi kommer att kontakta dig för att fastställa en lämplig tidpunkt för att ta hand om din Fiat.

Vår strävan är att alltid överträffa dina förväntningar och erbjuda dig en problemfri upplevelse varje gång du besöker oss.

Så varför vänta? Låt oss ta hand om din Fiat redan idag och säkerställ att den förblir i utmärkt skick på vägarna.

Boka din service eller reparation hos oss och upplev skillnaden med en auktoriserad verkstad som är hängiven att vårda din Fiat på bästa möjliga sätt.

Vi som hjälper dig med din Fiat i Varberg

Henrik Bengtsson
Henrik Bengtsson
Tekniker
Finnvedens Bil Varberg
Kim Karlsson
Kim Karlsson
Affärsstöd
Finnvedens Bil Varberg
Conny Svensson
Conny Svensson
Affärsstöd
Finnvedens Bil Varberg