Glasreparation

Du har inte vilken vindruta som helst

Din vindruta skyddar mot mer än bara väder och vind. Den är en förutsättning för att säkerhetsfunktioner som trötthetsvarnare, autobroms och avståndskontroll ska fungera som det är tänkt. Har du fått ett stenskott eller behöver du byta vindruta? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  • Garanti på din reparation
  • Kalibrering av säkerhetsfunktioner
  • Specialutbildade servicetekniker
  • Alltid Originaldelar

När kan ett stenskott repareras?

Grönt område: Skador på vindrutans områden som är grönmarkerade kan repareras om de är mindre än 25 mm.

Gult område: Skador som befinner sig i det indirekta synfältet, som markerats gult, kan repareras om de är mindre än 15 mm.

Rött område: Skador som befinner sig i området kring kameran eller runt A-stolpen, som markerats i rött, får inte repareras.

Dags att byta vindruta?

På Finnvedens Bil förstår vi hur viktigt det är att ha en hel och säker bilruta. Våra tekniker är specialiserade på att hålla din sikt klar och din körning säker. Vi hanterar alla bilrutor från att vindruta till bakruta, sidoruta och framruta.

Stenskott kan verka som små problem, men de kan påverkar din sikt och körupplevelse. Våra tekniker är experter på att hitta och fixa stenskott i rutan, vilket hjälper till att förhindra att problemet blir större. Om du upptäcker ett stenskott på din bil, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar för att hålla din bilruta klar och säker.

Utöver stenskottsreparationer eller om din bil behöver en helt ny ruta, har vi kunskapen och verktygen för att byta ut den snabbt. Hos oss kan du känna dig trygg med att din bil får den service den behöver. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga hjälpen, så att du kan köra vidare med en säker och klar sikt.

Välkommen till oss på Finnvedens Bil!

Självrisk när din bil är försäkrad hos Volvia
1 800 kr