Tilläggstjänster i serviceverkstaden

Optimera din bilservice med våra tilläggstjänster hos Finnvedens Bil

Välkomna till Finnvedens Bil – er pålitliga partner för kvalitativ bilservice och professionell vård av er bil. För att säkerställa att er bil håller sig i toppskick erbjuder vi ett brett utbud av tilläggstjänster som kan anpassas efter era specifika behov. Vår målsättning är att erbjuda er en omfattande serviceupplevelse som inte bara håller er bil i optimalt skick, utan även ger er extra trygghet på vägen.

Våra tilläggstjänster inkluderar bland annat byte av kylarvätska, byte av kupéfilter och byte av bromsvätska. Dessa viktiga underhållsåtgärder är avgörande för att bibehålla er bils prestanda, komfort och säkerhet. Våra erfarna tekniker och mekaniker är specialiserade på att utföra dessa tjänster på ett effektivt och professionellt sätt, vilket garanterar att er bil får den omsorg den förtjänar.

Det bästa av allt är att dessa tilläggstjänster kan enkelt bokas i samband med er vanliga service eller separat, för att passa era individuella behov och önskemål. På Finnvedens Bil strävar vi alltid efter att erbjuda flexibilitet och bekvämlighet till våra kunder, och vår bokningsservice gör det enkelt att planera och genomföra de nödvändiga underhållsåtgärderna för er bil.

Varmt välkomna in till oss på Finnvedens Bil!

Byte av Kylarvätska

Kylarvätskans främsta uppgift är att kyla motorn så att den inte överhettas. Kylarvätska består av lika delar glykol och vatten och glykolens uppgift är att höja kokpunkten och sänka fryspunkten för att förhindra att kylarvätskan fryser när motorn är kall.

Kampanjpris 995 kr Ord. pris 1 195 kr

Byte av Kupéfilter

Bilens kupéfilter filtrerar bort smuts och orenheter i luften utanför bilen som annars hamnar inuti bilens kupé. Ett gammalt kupéfilter som är fullt av smuts kan lätt täppas igen och då försämrar det inte bara luften i bilen utan kan till slut påverka hela bilens ventilationssystem. Man bör byta ut sitt kupéfilter en gång om året eller efter cirka 3000 mil.

Kampanjpris 795 kr Ord. pris 955 kr

Byte av Bromsvätska

Byt bromsvätska regelbundet. Bromsvätskan i de flesta bilar är hydroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och måste därför bytas med jämna mellanrum. Fukten samlas i regel inte i behållaren utan i ledningar och cylindrar. Därför ska all bromsvätska i hela systemet bytas ut för att ha verkan.

Kampanjpris 790 kr Ord. pris 990 kr

Motortvätt

En av de saker som vi ofta förbiser är att ge lite kärlek och omsorg till motorn under huven. Vår trogna följeslagare, som dagligen tar oss dit vi behöver vara, förtjänar vår uppmärksamhet och vår omsorg. Trots detta har vi försummats vårt ansvar att ge motorn den välbehövliga motortvätten den förtjänar.

Motortvätt är inte bara en kosmetisk förbättring. Det handlar inte om att bara få den att se ren och snygg ut. Nej, det handlar om att se till att motorn fungerar på sin optimala nivå. En smutsig motor kan drabbas av olika problem. Olja kan bli kontaminerad med partiklar och smuts, vilket leder till ökad friktion och slitage. Luftintag och kylsystem kan bli igensatta, vilket kan påverka motorns prestanda och bränsleeffektivitet. En försummad motor kan bli mindre pålitlig och till och med vara mer benägen att gå sönder när vi minst förväntar oss det.

Boka din motortvätt i samband med din service för 497 kr.