Laga din Peugeot hos oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Fullständig Peugeot service hos Finnvedens Bil i Värnamo

På Finnvedens Bil i Värnamo erbjuder vi en komplett service för din Peugeot, oavsett bilens ålder. Vår auktoriserade verkstad kombinerar expertis med den senaste tekniken för att säkerställa att din bil alltid är i bästa möjliga skick, från rutinservice och hjulskifte till kamremsbyte och AC-underhåll.

Service för Alla Åldrar: Vi erbjuder skräddarsydda servicelösningar för Peugeot-bilar i alla åldrar. Med vårt Service 3+-program fokuserar vi på att ge dig sinnesro även efter att din nybilsgaranti löpt ut, medan Service 5+ är anpassat för bilar som är 5 år eller äldre. För Peugeot-bilar som är 10 år eller äldre, är vårt Peugeot 10+-program ett utmärkt sätt att förlänga bilens livslängd och förebygga framtida reparationsbehov.

Specialvård för Din Peugeot: Vårt team av utbildade tekniker använder alltid originaldelar för att genomföra underhåll och reparationer. Detta innefattar allt från vindrutereparationer, där vi även hanterar försäkringsärenden åt dig, till karossunderhåll där vi tar hand om allt från lack till lyktor och rutor. Kamremsbyte är också en viktig del av vår service, där vi erbjuder fasta priser för denna avgörande underhållsåtgärd.

Extra tillbehör och komfort: Förbered din Peugeot för nästa äventyr med vårt stora utbud av originaltillbehör, från takboxar och cykelhållare till laddkablar och stänkskydd. Dessutom ser vi till att din bil är redo för sommaren med en väl fungerande luftkonditionering.

Prisvärda och Effektiva Löningar: Vi förstår vikten av prisvärd service. Våra tjänster som hjulskifte och bromsbyte erbjuds till konkurrenskraftiga priser, och vi säkerställer att din Peugeot får den bästa möjliga vården.

Besök oss för att uppleva kvalitetsservice som håller din bil i toppform, år efter år.

Boka service eller reparation

Kontakta oss