Maxus personbilar hos Finnvedens Bil

Maxus personbilar rullar in

Finnvedens Bil i Varberg har nu Maxus personbilar tillgängliga i vårt sortiment. Maxus är en välrenommerad tillverkare av högkvalitativa personbilar och kända för:

  • Pålitlighet
  • Bekvämlighet
  • Miljövänliga egenskaper

Som Maxus återförsäljare i Varberg erbjuder vi finansieringsalternativ och leasinglösningar för att göra det enkelt för dig att köpa eller leasa din Maxus personbil.

Så om du letar efter en ny personbil, besök oss på Finnvedens Bil i Varberg och ta en titt på vårt utbud av Maxus bilar. Varför inte ta en provtur och uppleva själv vilken fantastisk körupplevelse dessa bilar erbjuder? Med vårt breda sortiment och kunniga personal kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta personbilen för dina behov. Välkommen in till oss!

Maxus Euniq6 presterade bäst i världens största vintertest

Maxus euniq6 har nyligen vunnit utmärkelsen "Bäst i Test" i världens största vintertest, vilket visar på dess höga kvalitet och prestanda i tuffa vinterförhållanden. Denna eldrivna crossover SUV från Maxus har visat sig vara en pålitlig och mångsidig bil som kan hantera alla utmaningar som vinterkörning kan innebära.

Vintertestet genomfördes av tyska tidningen Auto Motor und Sport, som bedömer bilar i en rad olika kategorier under riktiga vinterförhållanden. Efter noggranna tester och jämförelser utsågs Maxus Euniq6 till vinnare i kategorin "crossover/SUV" med en imponerande poängsumma. Men det är inte bara dess prestanda som gör Maxus Euniq6 till en vinnare. Den har också ett bekvämt och rymligt interiör, hög kvalitet på materialen, och en mängd tekniska funktioner som höjer komforten och användarupplevelsen.

Så om du letar efter en crossover SUV som kan prestera i tuffa vinterförhållanden, ta en titt på Maxus euniq6. Besök oss på Finnvedens Bil i Varberg och upptäck denna prisbelönta bil själv.

Om Maxus

Maxus är ett globalt varumärke inom fordon som är specialiserade på att utveckla och tillverka elfordon. De är en del av SAIC Motor Corporation Limited, det största kinesiska bilföretaget och en av de mest framgångsrika bilproducenterna i Asien, grundat 1955.

Med en vision att bidra till en renare och mer hållbar framtid erbjuder Maxus ett brett utbud av elfordon, inklusive transportfordon och personbilar. Företaget har en stark närvaro över hela världen och grundades 2011. Maxus är dedikerade att leverera högkvalitativa produkter som sätter standarden för elfordon. Genom att vara en del av SAIC har Maxus också tillgång till en imponerande mängd resurser och expertis inom fordonsindustrin. SAIC har en lång och framgångsrik historia inom bilproduktion, och har byggt upp en stark position inom Kinas bilindustri sedan 1997 när de börsnoterades.

Maxus har blivit en stark konkurrent på den nordiska marknaden för elbilar och har ett starkt återförsäljarnätverk med över 125 återförsäljare i hela Norden. Maxus är också en av de bästsäljande elbilarna i Norden och har dessutom ett brett utbud av transportbilar.