ipsum ipsum

ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum ipsum

Finnvedens bil

Finnvedens Bil är ett innovativt bilföretag med en lång och respekterad historia inom fordonsbranschen. Med huvudkontor beläget i hjärtat av Småland, Värnamo, har Finnvedens Bil vuxit till att bli en stark aktör på fyra orter; Värnamo, Gislaved, Kristinehamn och Varberg.

Finnvedens Bil vill vara förebilden för framtidens bekväma och fria billiv. Vi sätter människan i fokus, tar dig närmare livet och gör resan till en upplevelse. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning genom att tillhandahålla ett brett utbud av fordon samt tillhörande servicetjänster.

Med moderna bilhallar, verkstäder och kompetent personal säkerställer vi att kundernas fordon alltid är i bästa möjliga skick. Vi erbjuder även finansiering och försäkringslösningar genom samarbete med ledande finans- och försäkringsbolag.

Hos oss det inte bara bilar vi erbjuder – det är en känsla av gemenskap och tillhörighet. Vi strävar efter att vara en del av ditt vardagsliv, där bilen självklart är en viktig spelare. Vi vill vara din partner på resan.

När kunden kommer till oss, handlar det inte bara om att köpa en bil. Det handlar om att hitta en bil som passar dennes liv och behov, och vi är här för att vägleda genom hela processen med ärlighet och engagemang. Vårt mål är att göra bilresan både bekväm och meningsfull, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – livet och närhet till nära och kära.

Som medarbetare på Finnvedens Bil är vi måna om varandra och att vi har det trivsamt runtomkring oss. Det bidrar till att vi har det roligare på jobbet. Det uppnår vi genom att vi som jobbar här trivs, sprider glädje och positiv energi. Vi tror på delaktighet och öppenhet i kombination med eget ansvar.

Vi strävar efter att få flyt i vår vardag genom att förenkla vårt arbete, vara modiga och våga prova nya lösningar för att ständigt utveckla våra processer och rutiner. Vi vill ha högt i tak i diskussioner och förväntar oss att alla deltar och tar initiativ. Vi vet att genom samarbete hittar vi dom bästa lösningarna.

Välkommen till Finnvedens Bil, där vi ser fram emot att bli en del av din resa!

Våra ägare LILJEDAHL GROUP

Liljedahl Group är en familjeägd bolagsgrupp med sju helägda innehav: Elcowire Group, Dahrén Group, Hörle Wire Group, Pronect, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Koncernen omsätter cirka 23 miljarder och har drygt 1 650 anställda. Liljedahl Group är även huvudägare i noterade bolaget Bufab AB (publ). Mer information på www.liljedahlgroup.se