Låt oss laga din bil

Laga din bil hos oss - vi är proffs.

Här kan du läsa mer om våra verkstadstjänster och hur det faktiskt fungerar. Klicka på det du är nyfiken på, så förklarar vi mer.

Vi har auktoriserade serviceverkstäder för Volvo, Polestar, Peugeot, Renault, Dacia, Maxus och Fiat. Hos oss hittar du även en släpvagnsverkstad. Varmt välkommen till Finnvedens Bil.

Vi finns här för dig

På Finnvedens Bil, med anläggningar i Värnamo, Varberg, Gislaved och Kristinehamn, strävar vi efter att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt. Vi förstår att en bil är mer än bara ett transportmedel – det är en del av din vardag. Därför erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster för att täcka alla dina behov.

När det är dags för service, kan du boka en tid hos oss. Vi tar hand om allt från enkla oljebyten till mer omfattande reparationer, alltid med målet att hålla din bil i bästa skick. För de där tillfällena när säsongen ändras, erbjuder vi också däckskifte. Vi ser till att du får rätt däck för säsongen, monterade och balanserade av experter.

Om din bil behöver lite extra omsorg, kan du boka bilvård hos oss. Våra tjänster inkluderar allt från en grundlig tvätt till en komplett rengöring av både interiör och exteriör. Och för de som föredrar regelbunden bilvård, har vi tvättabonnemang som ser till att din bil alltid ser skinande ren ut.

Vi hjälper dig även om du råkat ut för en olycka eller behöver en skadebesiktning. Vårt team är skickligt på att åtgärda allt från en spricka i vindrutan till mer omfattande karosskador. Och om du är i marknaden för att köpa en ny bil eller bara vill diskutera dina alternativ, står våra säljare redo att möta dig, ge råd och guida dig genom köpprocessen.

Även ditt släp behöver regelbunden service och ibland reparationer, och det kan vi också hjälpa till med. Vårt team är utbildat för att ge ditt släp samma höga standard av service och omsorg som vi ger till bilar.

Kort sagt, på Finnvedens Bil är vi här för att göra din upplevelse med bilägande så bekymmersfri som möjligt. Vår personal är kunnig, vänlig och alltid redo att hjälpa till med vad du än behöver för din bil eller ditt släp.