Tvätta bilen på TVÄTTA

Biltvätt för både bilen och miljö

Kör in i vår biltvätt. Lägg i friläge, luta dig tillbaka och slappna av medan bilen passerar genom tvättgatan. Några minuter senare rullar du ut från den modernaste tvättanläggningen, med en ren bil och ett rent samvete. Du kan stanna i bilen hela tiden, såvida du inte passar på att besöka vår gör-det-själv anläggning.

Hållbarhet i fokus

För oss på Finnvedens Bil är hållbarhetsarbetet en viktig fråga och vi tar alla ansvar för att lämna över en frisk och välfungerande planet till kommande generationer. Därför har vi  investerat i en toppmodern anläggning för biltvätt som uppfyller de höga kraven för Svanen-märkning, samtidigt som den bibehåller hög kvalitet. Med TVÄTTA biltvätt minskar utsläppen av skadliga ämnen med upp till 90 procent jämfört med en orenad biltvätt. Våra resursåtgångar är också ytterst effektiva. Vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från våra egna solpaneler och använder energisnåla LED-lampor för belysning.

Finnvedens Bils bilspa är särskilt konstruerad för standardbilar med standardutrustning. För bilar som är ombyggda eller har extrautrustning som inte är original, kan vi inte ta ansvar för eventuella skador som kan uppstå vid tvätt. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de tvättar sina bilar hos oss, så vi rekommenderar att du kontrollerar att din bil uppfyller våra krav innan du kommer till oss. Tack för att du väljer TVÄTTA på Finnvedens Bil för din biltvätt och hjälper till att göra vår planet mer hållbar.

Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vi bestämde oss för att göra skillnad på riktigt. Hållbarhetsarbetet är viktigt för oss och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Vi investerade i en helt ny anläggning för biltvätt 2016 som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor. Vårt mål är att erbjuda våra kunder Varbergs bästa och grönaste biltvätt.

Nu tar vi nästa steg och vår biltvätt och våra Gör-det-själv-platser är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium, som har upp till 95% lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella petroleumbaserade produkter. Samtidigt som de i många fall är 40% effektivare. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.

Men är det lika effektivt som petroleumbaserad rengöring? Faktum är att Greenium visat sig vara mycket effektivare än traditionella produkter. Bland annat blev borstmotståndet 37% lägre, vilket är mer skonsamt mot lacken och glansen upplevdes bättre. Mindre slitage och snyggare resultat helt enkelt. Utan att behöva öka dosering eller verkningstid.

95% mindre miljöpåverkan 37% lägre borstmotstånd 40% bättre glans i lacken

Bättre än att tvätta bilen hemma - Både för dig och miljön

Det finns flera anledningar till varför man bör tvätta på en tvättanläggning. Här är några av anledningarna!

Spara tid - Att tvätta bilen i biltvätt sparar tid. Biltvättarna är designade att tvätta bilar snabbt och effektivt.

Vattenförbrukning - Att tvätta bilen hos oss betyder oftast mindre vattenanvändning. Dessutom återvinner vi vattnet och ser till att det inte rinner ut smutsigt vatten i våra hav och andra vattendrag.

Miljövänligt - Både vår tvättgata och gör-det-själv tvätt är svanenmärkta. Vi är stolta över detta då kriterierna är höga. Vi använder oss utav Greeniums tvättmedel som har upp till 95% lägre miljöpåverkan.

Skonsamt mot bilen - Vårt bilspa är utrustad med ordentlig utrustning och skonsamt tvättmedel för att säkerställa att din bil inte tar skada.

Bekvämlighet - I vår biltvätt kan du luta dig tillbaka och koppla av medans din bil blir ren.

Säkerhet - När man tvättar hemma finns det en högre halkrisk. Man riskerar även skador när man lyfter och bär tunga hinkar med vatten.

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

Ladda ner CarPay

Med tvättabonnemang tvättar du bilen till ett fast lågt pris per månad. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad. Du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!

Tvättabonnemang

Med tvättabonnemang tvättar du bilen till ett fast lågt pris per månad. Du slipper både köer och att kliva ur bilen. Du kan tvätta bilen 8 gånger per månad. Du kan smidigt glida in i tvätten och luta dig tillbaka. Effektivare än så blir det inte!