Hyr cykelställ för ditt nästa äventyr

På väg mot cykeläventyr? Ibland behöver man plats för fler cyklar eller inte ha tillbehör som tar plats i förråd/garage. Då är det perfekt att hyra. Du kan hyra cykelställ för montering på dragkroken på bilen hos oss. Observera att du behöver beställa en extra registreringskylt till cykelstället. Läs mer om det nedan.

Cykelhållare för drag, 3-4 cyklar

En exklusiv cykelhållare med helt ny konstruktion och modern design som är enkel att hantera.

Prisexempel:

Vi erbjuder vi uthyrning av cykelställ för upp till 4 st cyklar, som du enkelt monterar på bilens dragkrok.

Daghyra
250 kr
Weekend fre-sön
450 kr
Vecka (7 dagar)
600 kr

Boka Cykelställ i Varberg här

Upptäck nya platser!

Halland bjuder på en mängd olika upplevelser med cykel, vare sig du gillar vida landskap eller utmanande terräng. Helgutflykter eller bilsemester blir så mycket bättre om du har cykeln med dig.

Extra registreringskylt krävs

Fordonsägare måste se till att registreringsskyltarna är synliga, och last får inte placeras så att den skymmer skylten. Tidigare var det endast tillåtet med två registreringsskyltar för en bil, men nu kan en extra skylt användas på en cykel- eller lasthållare som täcker den bakre eller främre skylten. Den extra skylten måste vara läsbar och placeras så att den ersätter den ordinarie skylten, och samma krav gäller för belysning. Detta är viktigt för polisens trafikövervakning och för att undvika trängselskatt och infrastrukturavgifter.