Volvo hos Finnvedens Bil

Vi är din Volvohandlare! Finnvedens Bil erbjuder alla modeller från Volvo. Här kan du se alla aktuella erbjudanden och kampanjer. Vad funderar du över? Vi hjälper dig med storlek, motor, elhybrid, färg och mycket mer.

Senast inkomna bilar

  Bygg din Volvo

  Bygg din Volvo gör det möjligt för dig att hemma i lugn och ro bygga din helt individuella bil och se hur den ser ut. Du väljer bl.a. modell, motoralternativ, utrustningsnivå, interiör, färg och säkerhetsutrustning. Förutom att se din drömbil, får du en prisuppskattning. Du kan ändra, jämföra och spara flera olika versioner. När du sedan kommer in till oss på Finnvedens Bil, tar vi fram en skarp offert utifrån dina val.

  Care by Volvo

  Abonnera på en ny Volvo. Inga oväntade kostnader. Precis som vilken annan prenumeration som helst på tv, musik och nyheter, kan du nu prenumerera på en helt ny Volvo. Ett bilabonnemang är ett riskfritt, flexibelt och tidseffektivt alternativ till att köpa eller leasa en ny bil. Abonnemanget är enkelt att använda, påbörja och avsluta.

  Hej ;)

  Möt Volvos nya och helt elektriska SUV EX90. Smidig och kraftfull, gör den varje resa till ett kärt minne. Räckvidd på el upp till 600 km.

  Aktuella erbjudanden

  Här hittar du aktuella erbjudanden och rabatter på bilar och tillbehör från Volvo.

  Vi köper din bil

  Sälj din bil till oss.

  Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Vi är intresserade av alla bilmodeller, märken och storlekar.

  Därför ska du sälja bilen till oss:

  • Tryggt: Du slipper osäkerhet och potentiellt oseriösa köpare. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat.
  • Smidigt: Vi värderar din bil utifrån formuläret du fyller i. Sen återkommer vi till dig med ett affärsförslag att ta ställning till.
  • Snabbt: Vi ger dig möjlighet till en snabb och enkel försäljning och du slipper att tänka på administrativa åtaganden. Vid en affär tar vi hand om allt pappersarbete, som t.ex. ägarbyte, lös av lån o.s.v.

  Vi finns på plats för dig.

  Varmt välkommen att kontakta oss
  Elton Blom
  Elton Blom
  Säljare
  Finnvedens Bil Varberg
  Jonas Malm
  Jonas Malm
  Säljare
  Finnvedens Bil Värnamo
  Rasmus Johansson
  Rasmus Johansson
  Säljare
  Finnvedens Bil Värnamo
  Jens Lund
  Jens Lund
  Säljare
  Finnvedens Bil Varberg
  Mattias Skoog
  Mattias Skoog
  Säljare
  Finnvedens Bil Kristinehamn
  Robert Mellring
  Robert Mellring
  Säljare
  Finnvedens Bil Kristinehamn
  Jan Mellgren
  Jan Mellgren
  Säljare
  Finnvedens Bil Kristinehamn
  Bujar Halili
  Bujar Halili
  Säljcoach
  Finnvedens Bil Gislaved