Glasreparation i Kristinehamn

Välkommen till vår anläggning i Kristinehamn för hjälp när du har fått stenskott eller spricka i vindrutan.

Har du råkat ut för en skada på ditt bilglas?

Välkommen till Finnvedens Bil i Kristinehamn, där vi tar hand om ditt bilglas med omsorg. För oss är din sikt och säkerhet av största vikt. Våra tekniker är specialutbildade för att hantera alla typer av bilglasproblem, från att byta vindrutor till att reparera mindre skador som stenskott.

Vi förstår att stenskott kan verka som små bekymmer, men de kan snabbt utvecklas till större problem som påverkar både din sikt och säkerhet. Våra tekniker i Kristinehamn är experter på att noggrant utvärdera och reparera stenskott, vilket förhindrar att skadorna blir värre. Om din bil drabbas av stenskott, kontakta oss för en effektiv och pålitlig service.

Skulle din bil kräva en ny ruta, står vårt team redo för ett professionellt och snabbt byte.

På Finnvedens Bil i Kristinehamn är vi engagerade i att erbjuda högklassig service inom bilglasreparation och byte. Vi prioriterar din säkerhet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

För mer information eller för att boka en tid, kontakta oss så hjälper vi dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilglasbehov.

När kan ett stenskott repareras?

Grönt område: Skador på vindrutans områden som är grönmarkerade kan repareras om de är mindre än 25 mm.

Gult område: Skador som befinner sig i det indirekta synfältet, som markerats gult, kan repareras om de är mindre än 15 mm.

Rött område: Skador som befinner sig i området kring kameran eller runt A-stolpen, som markerats i rött, får inte repareras.

Behöver du byta vindruta?

Vi finns här för dig, och hjälper dig självklart när det är dags att byta rutan i Kristinehamn.

Självrisk när din bil är försäkrad hos Volvia
1 800 kr

Kontakt

Javad Alipour
Javad Alipour
Personlig Servicetekniker
Finnvedens Bil Kristinehamn
Ilyas Hayale
Ilyas Hayale
Personlig Servicetekniker
Finnvedens Bil Kristinehamn
Hampus Tor
Hampus Tor
Personlig Servicetekniker
Finnvedens Bil Kristinehamn
Marcus Mann
Marcus Mann
Personlig Servicetekniker
Finnvedens Bil Kristinehamn

 • När behöver jag byta ut min vindruta jämfört med att reparera den?
  En vindruta bör bytas ut om sprickan eller stenskottet är större än en 5-krona eller ligger i förarens direkta synfält. Mindre skador utanför synfältet kan ofta repareras.
 • Hur lång tid tar det att laga ett stenskott hos er i Kristinehamn?
  Stenskottsreparationer hos oss tar vanligtvis mellan 30 och 60 minuter. Vi arbetar effektivt för att snabbt få din bil tillbaka på vägen utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Måste jag vänta efter att min vindruta har bytts ut innan jag kan köra bilen?
  Ja, vi rekommenderar att du väntar åtminstone en timme efter ett vindrutebyte. Detta ger limmet tid att härda och säkerställer att vindrutan är ordentligt fastsatt.
 • Kommer mitt försäkringsbolag att täcka kostnaden för ett vindrutebyte?
  Det beror på din försäkringspolicy. Kontakta din försäkringsgivare för detaljerad information om din täckning för vindrutebyten.
 • Varför ska jag välja Finnvedens Bil i Kristinehamn för bilglasreparationer?
  I Kristinehamn erbjuder vi inte bara expertis och erfarenhet, utan också personlig service och en hög standard av arbete. Vårt mål är att ge dig en problemfri upplevelse och säkerställa att din bil är säker och klar att köra.