Däckbyte & Däckhotell i Gislaved

Låt oss i Gislaved ta hand om dina däck.

Våra tjänster kring däck & fälg i Gislaved

På Finnvedens Bil i Gislaved erbjuder vi däckskifte- och däckförvaringstjänster för att säkerställa att din bil är optimalt utrustad för varje säsong. Med våra krav på kvalitet och säkerhet är vi här för att göra övergången mellan säsongerna och olika typer av däck smidig och bekymmersfri.

Däckskifte i Gislaved: Vårt kunniga team är experter på att hantera alla typer av däck och bilar, och vi förstår vikten av att ha säsongsmässigt lämpliga däck på din bil. Vi utför däckskifte i Gislaved med precision, inklusive montering, balansering och en grundlig kontroll av däckens skick och lufttryck. Vårt mål är att du ska kunna köra tryggt och säkert, oavsett väderförhållanden.

Däckhotell i Gislaved: För kunder som inte har möjlighet att förvara sina säsongsdäck hemma, erbjuder vi en bekväm förvaringslösning i vårt däckhotell i Gislaved. Här lagras dina däck under idealiska förhållanden för att bibehålla deras kvalitet och förlänga deras livslängd. Vår däckhotelltjänst innebär att dina däck är redo för nästa säsong, när det än är dags att byta.

Frågor & svar

 • När är det lagkrav på att använda vinterdäck?
  Enligt svenska lagar måste vinterdäck användas vid vinterväglag från och med 1 december till och med 31 mars. Det är viktigt att ha rätt däck för att säkerställa din och andras säkerhet på vägarna under dessa månader.
 • Vad ingår i däckskiftetjänsten?
  Vår tjänst inom däckskifte i Gislaved inkluderar demontering av de gamla däcken, montering och balansering av de nya däcken, samt en noggrann kontroll av däckens skick och lufttryck.
 • Vad är fördelarna med att förvara mina däck på ert däckhotell i Gislaved?
  Genom att förvara dina däck på vårt däckhotell i Gislaved säkerställs att de lagras under optimala förhållanden, vilket hjälper till att förlänga deras livslängd och bevara deras kvalitet.
 • Hur ofta bör jag kontrollera lufttrycket i mina däck?
  Vi rekommenderar att du kontrollerar lufttrycket i dina däck minst en gång i månaden samt inför varje längre resa.
 • Kan jag boka tid för däckskifte i Gislaved på nätet?
  Ja, du kan boka tid för däckskifte i Gislaved via vår hemsida eller genom att ringa oss direkt.
 • Under vilken period får jag använda dubbdäck?
  Du får använda dubbdäck från och med 1 oktober till och med 15 april. Om det råder eller förväntas vinterväglag är det även tillåtet att använda dubbdäck utanför denna period.

Vi som hjälper dig med allt kring däcken i Gislaved

Ayman Alhasan
Ayman Alhasan
Biluthyrare, Säljare Reservdelar, Däckansvarig
Finnvedens Bil Gislaved