Hjulskifte & Däckhotell i Kristinehamn

Låt oss i Kristinehamn ta hand om dina däck.

Våra tjänster kring däck & fälg i Kristinehamn

På Finnvedens Bil i Kristinehamn erbjuder vi omfattande och pålitliga tjänster för däckskifte och däckförvaring, skräddarsydda för att möta alla våra kunders behov genom varje säsong. Vi förstår att rätt däck vid rätt tidpunkt är avgörande för din säkerhet.

Däckskifte: Vår expertpersonal i Kristinehamn är välutbildade för att hantera alla typer av däck och bilar. Vi genomför däckbyten med noggrannhet och effektivitet, inklusive montering, balansering och en grundlig inspektion av däckens skick och lufttryck. Vår service säkerställer att du kör med optimala däck för säsongens utmaningar, vare sig det är sommar eller vinter.

Däckhotell: För våra kunder som inte har möjlighet eller utrymme att förvara sina säsongsdäck, erbjuder vi en praktisk däckhotelltjänst. I vårt däckhotell i Kristinehamn förvaras dina däck under ideala förhållanden, vilket hjälper till att förlänga deras livslängd och bevara deras kvalitet. Detta innebär att dina däck kommer att vara i bästa möjliga skick när det är dags att använda dem igen.

Frågor & svar

 • När ska jag byta till vinterdäck och när är det lagligt att använda dubbdäck?
  Du bör byta till vinterdäck när vinterväglag råder, vilket enligt lag är mellan 1 december och 31 mars. Användning av dubbdäck är tillåten från 1 oktober till 15 april. Kom ihåg att det är förbjudet att använda dubbdäck mellan 16 april och 30 september, om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.
 • Vilka tjänster ingår i ett däckskifte hos er?
  Vårt däckskifte inkluderar demontering av dina nuvarande däck, montering och balansering av de nya däcken, samt en grundlig kontroll av däckens skick och lufttryck.
 • Hur fungerar er däckhotelltjänst?
  Vårt däckhotell erbjuder säker förvaring av dina däck i en miljö som är anpassad för att bevara däckens kvalitet. Vi lagrar dina däck under idealiska förhållanden och ser till att de är redo för nästa säsong.
 • Hur ofta bör jag kontrollera lufttrycket i mina däck?
  Vi rekommenderar att du kontrollerar lufttrycket i dina däck åtminstone en gång i månaden och alltid inför längre resor.
 • Kan jag boka tid för däckskifte online hos er i Kristinehamn?
  Ja, du kan boka tid för däckskifte genom vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt.

Vi som hjälper dig med allt kring däcken på din bil i Kristinehamn

Erik Gerdin
Erik Gerdin
Däckansvarig
Finnvedens Bil Kristinehamn
Daniel Engström
Daniel Engström
Däcktekniker
Finnvedens Bil Kristinehamn