Däckbyte & Däckhotell i Varberg

Låt oss i Varberg ta hand om dina däck.

Våra tjänster kring däck & fälg

På Finnvedens Bil i Varberg erbjuder vi tjänster för däckskifte och däckförvaring, anpassade för att möta alla dina behov oavsett säsong. Vi förstår vikten av att ha rätt däck vid rätt tidpunkt och strävar efter att göra processen så smidig och bekväm som möjligt för dig.

Däckskifte i Varberg: Vårt team i Varberg är redo att hjälpa dig med däckbytet, oavsett om det är dags att växla till vinterdäck eller sommardäck. Vid varje däckbyte gör vi en noggrann kontroll av däckens skick och lufttryck för att säkerställa din säkerhet på vägen.

Däckhotell – Bekväm och Trygg Förvaring: För dig som inte har möjlighet att förvara dina säsongsdäck erbjuder vi en praktisk lösning i form av vårt däckhotell. Här lagras dina däck under optimala förhållanden för att bibehålla deras kvalitet och livslängd. Däckhotellstjänsten innebär att dina däck är säkert förvarade och redo att användas när det är dags att byta säsong.

Välj Finnvedens Bil i Varberg för dina däckbehov. Vi är här för att se till att din bil är utrustad med rätt däck och att dina däck vårdas på bästa möjliga sätt när de inte används.

Frågor & svar

 • När ska jag byta till vinterdäck och när är det lagligt att använda dubbdäck?
  Du bör byta till vinterdäck när vinterväglag råder, vilket enligt lag är mellan 1 december och 31 mars. Användning av dubbdäck är tillåten från 1 oktober till 15 april. Kom ihåg att det är förbjudet att använda dubbdäck mellan 16 april och 30 september, om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.
 • Hur vet jag om det är dags att byta till nya däck?
  Vid däckskifte kontrollerar vi däckens skick och informerar dig om de behöver bytas ut. Detta baseras på slitaget och åldern på däcken.
 • Vad erbjuder ert däckhotell?
  Vårt däckhotell i Varberg erbjuder säker förvaring av dina säsongsdäck. Vi ser till att de förvaras under optimala förhållanden för att bevara deras kvalitet och livslängd.
 • Kan jag boka tid för däckskifte online?
  Ja, du kan enkelt boka tid för däckskifte genom vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt.
 • Vilka fördelar finns det med att använda däckhotelltjänster?
  Förutom bekvämligheten av att inte behöva förvara däcken själv, säkerställer vårt däckhotell att dina däck förvaras under idealiska förhållanden, vilket bidrar till en längre livslängd och bibehållen kvalitet.

Vi som hjälper dig med allt kring dina däck i Varberg

Casper Andersson
Casper Andersson
Bilvårdstekniker, Däcktekniker
Finnvedens Bil Varberg
Carin Carlqvist
Carin Carlqvist
Teamledare, Däckansvarig
Finnvedens Bil Varberg
Andreas Spik
Andreas Spik
Däcktekniker
Finnvedens Bil Varberg