BÅTTRAILERS

Dags för sjösättning

Vi på Finnvedens Bil i Varberg är din kompletta partner när det gäller allt som rör din båttransport. Oavsett om du kallar det en trailer, båttransport, båtupptagningsvagn eller efterfordon, så är det viktigaste att du snabbt, enkelt och säkert kan sjösätta dina planer. Med vårt sortiment av högkvalitativa och pålitliga skräddarsydda lösningar kan du vara säker på att din båt är i trygga händer, vare sig du behöver transportera den till vatten eller från. Låt oss hjälpa dig att göra din båtupplevelse så smidig som möjligt!

Båttrailera hemma för omgående leverans!

Båttrailer 150600UB

Obromsad trailer för mindre båtar upp till 15 fot, justerbara kölrullar i hög kvalitet och dubbla sidorullar för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Elen är helt skyddad i båttrailerns chassi. Vattentäta hjullager förlänger livstiden. Justerbart vinschtorn. Två fixerade lampor som inte behöver tas bort vid av- och pålastning av din båt. Båttrailern på bilden kan vara extrautrustad.

Art nr: 311936
Totalvikt: (kg) 600
Maxlast: (kg) 470
Max båtlängd: (m)4,7
Max båtlängd: (fot)15
Bromsar: Nej
Lastsystem: Rullar

PRIS: 15 990 kr

180750UBL Vinsch och justerbart vinschtorn

  1. Ljusramp med quick-release-fästen
  2. Kölrullsvagga
  3. Vinsch och justerbart vinschtorn

Obromsad trailer för mindre båtar upp till 18 fot, tippbar bakre vagga och justerbara sidorullar i hög kvalitet för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Elen är helt skyddad i båttrailerns chassi. Vattentäta hjullager förlänger livstiden. Justerbart vinschtorn. Enkel avtagbar ljusramp med quick-release-fästen för smidig av- och pålastning. Båttrailern på bilden kan vara extrautrustad.

Totalvikt: (kg) 750
Maxlast
: (kg) 580
Max båtlängd
: (m)5,5
Max båtlängd
: (fot)18
Bromsar
: Nej
Lastsystem
: Rullar

PRIS 20 990 SEK

Vill du komma i kontakt med oss?

Clas Fransson
Clas Fransson
Bildelschef, Säljare
Finnvedens Bil Varberg
Ken Karlsson
Ken Karlsson
Släptekniker
Finnvedens Bil Varberg