Vi söker BILLACKERARE till Varberg

Är du en passionerad Billackerare med öga för detaljer?

Vi söker en erfaren och stolt Billackerare som vill bli en del av vårt fantastiska team på Finnvedens Bil i Varberg. Här får du möjlighet att arbeta i våra nyrenoverade lokaler med den senaste utrustningen, tillsammans med kollegor som delar din passion för yrket.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi dig som är en erfaren och stolt Billackerare. 

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning enligt tillverkares anvisningar samt plastreparationer med limning och svetsning.

På vårt Skadecenter i Varberg arbetar du i nyrenoverade lokaler och här kommer du att arbeta med den utrustning som krävs för att arbeta med dagens och morgondagens bilar_._

Du som söker har några års dokumenterad erfarenhet från lackyrket där arbetsledande roller är meriterande.

Vad vi önskar av dig:

  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
  • 2–3 års arbetslivserfarenhet som Billackerare
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål. Likväl är du en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att nå uppsatta mål.

För oss är de viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och har ett positivt sätt när du bemöter både kunder och kollegor. Arbetet kräver att du är effektiv och har ett strukturerat arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Varberg**
Omfattning: Heltid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:** 2024-06-23 (rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar. 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Henrik Silversjö tfn. 0340-50 40 73 henrik.silversjo@finnvedensbil.se

Jenny Holmgren tfn. 0340-50 40 86 jenny.holmgren@finnvedensbil.se

SKRIFTLIG ANSÖKAN
(personligt brev och CV) mejlas till jobb.varberg@finnvedensbil.se

Rekrytering sker löpande.