Vi söker BILPLÅTSLAGARE/SKADETEKNIKER

Finnvedens Bil söker BILPLÅTSLAGARE/SKADETEKNIKER

Vill du ha en spännande och varierad arbetsdag?

VAD INNEBÄR JOBBAT SOM BILPLÅTSLAGARE?
Som skadetekniker/bilplåtslagare hos oss får du möjlighet att arbeta med krockskadade bilar och förvandla dem till sitt forna jag. Ditt arbete innebär att byta och rikta karossdetaljer, utföra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt hantera teknisk och mekanisk utrustning. Här arbetar du både självständigt och i team, tillsammans med våra skaderådgivare och verkstadscoacher.

Hos oss på Skadecenter i Värnamo får du arbeta i nybyggda lokaler med den senaste utrustningen för både dagens och framtidens bilar. Här är några av de spännande arbetsuppgifter du kan förvänta dig:

 • Skadebedömning: Utför noggranna inspektioner av skadade fordon för att bedöma skadornas omfattning och planera återställningen.
 • Reparationsplanering: Utveckla detaljerade reparationsplaner, välj rätt verktyg och material för att återställa fordonet till originalskick.
 • Karosseriarbete: Reparera fordonskarossen genom att rikta, svetsa, slipa och lackera för att återställa skador från kollisioner.
 • Kvalitetskontroll: Säkerställ att alla reparationer håller högsta kvalitet och att fordonet är både säkert och estetiskt tilltalande.
 • Dokumentation: Noggrant dokumentera alla reparationer och använd vårt system för att registrera arbetet för framtida referens.

Vi söker dig med flera års erfarenhet som bilplåtslagare, gärna med erfarenhet av arbetsledande roller. Kom och bli en del av vårt dynamiska team – tillsammans skapar vi framtidens bilverkstad!

VAD VI ÖNSKAR AV DIG:

 • B-körkort är ett krav.
 • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett plus.
 • Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
 • 2–3 års arbetslivserfarenhet som Bilplåtslagare
 • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
 • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.

VEM SÖKER VI:
Hos oss får du friheten att arbeta självständigt och nå dina personliga mål, samtidigt som du är en värdefull lagspelare som gärna delar med dig av din expertis till kollegorna. Vi värdesätter dina unika egenskaper högt eftersom teamets dynamik är nyckeln till vår framgång.

Vi söker dig som lätt skapar goda relationer och alltid möter både kunder och kollegor med ett leende. Din effektivitet och ditt strukturerade arbetssätt gör att du kan hantera alla utmaningar med bravur. Hos oss blir du en del av en positiv och samarbetsvillig miljö där dina insatser verkligen gör skillnad.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Värnamo
Omfattning
: Heltid
Startdatum
: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-07-31 (rekryteringsprocessen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

FÖR FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN KONTAKTA:

Robin Larsson, Skadechef tfn. 0370-425 19 robin.larsson@finnvedensbil.se
Mårten Kastanius
, Platschef tfn. 0370-425 06 marten.kastanius@finnvedensbil.se
Jenny Holmgren
, HR Business Partner tfn. 0340-50 40 86 jenny.holmgren@finnvedensbil.se

SKRIFTLIG ANSÖKAN SKICKAS TILL:
jobb@finnvedensbil.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.