Vi söker MEKANIKER Volvo till Värnamo

Är du redo att ta nästa steg? Kom och bli en del av Finnvedens Bil!

Är du en erfaren bilmekaniker som letar efter nästa steg i din karriär? Eller kanske du har en bakgrund inom industrin och är redo för en ny utmaning? Då har vi tjänsten för dig!

BLI EN VOLVOMEKANIKER HOS OSS!

Som mekaniker hos Volvo kallas du för Personlig Servicetekniker, men dina arbetsuppgifter är desamma: du tar hand om service, bromsar, stag, motor, växellåda med mera. Med elbilarnas framfart får du dessutom möjligheten att arbeta med den allra senaste tekniken. Hos Finnvedens Bil erbjuder vi, i samarbete med Volvo, omfattande utbildningar anpassade efter din erfarenhetsnivå, så att du ständigt kan utvecklas. Våra lokaler är moderna och härlig teamkänsla gör jobbet både stimulerande och roligt.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker, men det är inget krav. Kanske arbetar du idag på en annan verkstad, inom industrin med maskiner och underhåll, eller skruvar med skogsmaskiner och är sugen på något nytt. Det viktigaste för oss är din inställning och ditt engagemang. Körkort och kunskaper i svenska är nödvändiga, men utöver det är vi öppna för dialog.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Värnamo
Omfattning
: Heltid
Startdatum
: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-07-31 (rekryteringsprocessen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

FÖR FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN KONTAKTA:

Richard Fälth, Verkstadschef tfn. 0370-425 17 richard.falth@finnvedensbil.se
Mårten Kastanius
, Platschef tfn. 0370-425 06 marten.kastanius@finnvedensbil.se
Jenny Holmgren
HR Business Partner tfn. 0340-50 40 86 jenny.holmgren@finnvedensbil.se

SKRIFTLIG ANSÖKAN SKICKAS TILL:
jobb@finnvedensbil.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.