Vi söker Verkstadschef till Värnamo!

Har du någon gång velat vara med och driva en modern auktoriserad bilverkstad? Chansen finns nu!

Vad gör en verkstadschef?
Som verkstadschef ansvarar du för den dagliga driften av verkstaden. I verkstadsdriften ingår Volvo, Renault, Peugeot och Däck. Du ansvarar för resultat, mål och budgetering i tätt samarbete med Servicemarknadschef, som också är den du rapporterar till.

Du förväntas vara drivande och bidra till att utveckla affären och kundresan och att ständigt komma med förbättringsförslag.

Du ansvarar för medarbetarutveckling, vilket bland annat innebär utbildningar, medarbetar- och lönesamtal. Du förväntas var delaktig i vårt systematiska arbetsmiljöarbete, genomföra riskbedömningar och skyddsronder tillsammans skyddsombud.

Till din hjälp i ditt arbete har du ett team av glada kompetenta medarbetare på ett av ortens mest välkända företag

Vem är du?
För att klara jobbet tror vi att du har arbetat i en ledande position i en liknande organisation under några år. Det behöver inte ha varit en bilverkstad det kan t ex vara från en roll som produktionschef/produktionsplanerare inom industrin. Mycket av arbetet handlar om processer, planera, genomföra, underhålla och utveckla.

Du är van vi att arbeta mot uppsatta mål, men är också flexibel och kan förändra riktning när målen ändrar sig. Tillsammans med medarbetarna arbetar ni med förbättringar/effektiviseringar för att på så sätt öka lönsamheten. Struktur är ett måste då det är många arbetsuppgifter som ska hanteras under en arbetsdag.

Bilbranschen är föränderlig och du bör vara flexibel i ditt tankesätt men samtidigt ändå uthållig i processerna.

Vi vill att du är en närvarande ledare som leder genom att lyssna, motivera och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att få med sig medarbetare i förståelse, syfte och genomförande då vi jobbar mot långsiktiga mål.

Ett spännande jobb i en innovativ bransch där det alltid finns möjligheter till utveckling för rätt person. Vill du vara med på den resan?

Vad kan Finnvedens Bil erbjuda dig?
Finnvedens Bil har en stabil ägare som tänker långsiktigt och som investerar i bolag. Nu senast förvärvades Bildepån i Varberg och innan dess renoverades båda Volvos anläggningar i Gislaved och Värnamo. Det skapar möjligheter för dig som individ och möjliggör för personlig utveckling.

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalrabatter inom företaget.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Finnvedens Bil med Bemanningspoolen och du kommer att bli anställd hos Finnvedens Bil.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-03-31.

Vi ser fram emot att höra från dig!