Vi söker INTERN TEKNIKER till Kristinehamn

Bli en nyckelspelare i vårt team som internbilstekniker!

Bli en nyckelspelare i vårt team som internbilstekniker! Varje dag bjuder på nya utmaningar med olika bilmodeller och uppgifter. Du ansvarar för reparationer, service, tester och felsökning, och samarbetar nära med vårt försäljningsteam. Frihet att planera din dag för bästa resultat ingår.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som internbilstekniker hos oss blir du en nyckelperson i vårt team och spelar en central roll i leveransflödet av begagnade bilar. Varje dag erbjuder en ny utmaning med en bred variation av fordonsmodeller och arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera reparationer, servicearbete, inbytestest och felsökning. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med bilförsäljningen och resten av verkstadsteamet, och du har friheten att själv planera din dag för att uppnå bästa möjliga resultat. I arbetet ingår kontakt med slutkund/extern kund. Det är meriterande om du har AC-intyg och vana från rutbyten och stenskottslagning.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

  • 5–7 års arbetslivserfarenhet inom området.
  • B-körkort (krav)
  • God vana av att använda olika dator/IT-system.
  • Flytande svenska i både tal och skrift, och gärna kunskaper i engelska.

PERSONLIGA EGENSKAPER:

Vi värdesätter din förmåga att bygga goda relationer och ditt positiva bemötande. Du är effektiv, strukturerad och målinriktad med en naturlig fallenhet för både självständigt arbete och samarbete. Du ser varje dag som en möjlighet att ta initiativ och driva saker framåt.

Hos oss blir du del av ett härligt team som tillsammans skapar en trivsam och stöttande arbetsmiljö. Här kan du utvecklas och känna dig trygg. Bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till framtidens bilteknik!

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Kristinehamn

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-07-31 (rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt)

En del av företagets förmånspaket innebär att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Hos Finnvedens Bil eftersträvar vi jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Anna Håkansson, Servicemarknadsschef tfn. 0550-316 37 anna.hakansson@finnvedensbil.se
Jenny Holmgren
, HR Business Partner tfn. 0340-50 40 86 jenny.holmgren@finnvedensbil.se

SKRIFTLIG ANSÖKAN SKICKAS TILL
jobb.kristinehamn@finnvedensbil.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och försäljare av annonseringslösningar.