Bilservice i Varberg

Boka service/reparation här

AD Bilverkstad för alla märken på Finnvedens Bil i Varberg

Vi är glada och stolta över att meddela att AD Bilverkstad nu har öppnat på Finnvedens Bil i Varberg! Oavsett vilket bilmärke du kör, är du välkommen till oss för en professionell reparation av din bil och bilservice i Varberg.

Vårt team av skickliga mekaniker är redo att ta hand om ditt fordon och ge det den omsorg det förtjänar. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller, och vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativt arbete och enastående kundservice.

Besök vår AD Bilverkstad på Finnvedens Bil i Varberg och låt oss ta hand om din bil. Oavsett om du behöver en regelbunden bilservice i Varberg eller om det är något som kräver reparation, är vi redo att hjälpa dig.

För ett säkert bilägande får du kostnadsfri vägassistans när du servar din bil hos oss, oavsett bilmärke, årtal och mil. Gäller både Person-, transport och husbilar.

Berätta gärna för dina vänner och familjemedlemmar att vi nu är här för att ta hand om deras bilar också! Vi ser fram emot att träffa er och erbjuda vår expertis och vård till era fordon.

Välkommen till AD Bilverkstad på Finnvedens Bil i Varberg!

AKTUELLA ERBJUDANDEN

På vår AD VERKSTAD välkomnar vi alla bilmärken. Vi förstår att varje bil är unik och förtjänar den bästa verkstaden som speglar dess unika behov. Från vårkontroll, rutinservice till mer komplexa reparationer, det finns inget jobb för stort eller för litet för oss.

Vårkontroll 495 kr

inkl. olja och filter för alla bilmärken

Vårkontrollen innebär att vi kontrollerar: 

 • Torkarblad avseende slitage/funktion
 • Bromsvätskans nivå, påfyllning vid behov
 • Kylarvätskans nivå, påfyllning vid behov
 • Spolarvätskans nivå, påfyllning vid behov
 • Vindruta beträffande skador/slitage
 • Yttre belysning
 • Däcktryck
 • Däckmönster
 • Okulär kontroll chassi/underrede
 • Okulär kontroll avgassystem
 • Okulär kontroll bromsbelägg/bromsskivor

Köp till en Assistans 349kr

Erbjudandet gäller tom. 31 maj 2024.

VÄRDEKUPONG

Servar du din bil på vår AD VERKSTAD får du 250 kr i värdekupong att använda i AD BUTIKEN i Varberg.

Gäller tom. 31 augusti 2024.

Boka Vårkontroll

Vad kan du förvänta dig av AD Bilverkstad på Finnvedens Bil i Varberg?

🔧 Professionell service: Vi erbjuder allt från rutinservice och oljebyte till avancerad felsökning och reparation av motorer, bromssystem, transmissionsproblem och mycket mer. Vår kompetens täcker alla aspekter av fordonsunderhåll och reparation.

🔧 Kvalificerade mekaniker: Våra mekaniker är välutbildade och har gedigen erfarenhet inom fordonsbranschen. De är passionerade och dedikerade till att hålla din bil i toppskick och säkerställa dess prestanda och pålitlighet.

🔧 Avancerad utrustning: Vi har investerat i modern utrustning och verktyg för att kunna erbjuda effektiva och noggranna reparationer. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi identifiera problem snabbt och åtgärda dem på ett effektivt sätt.

🔧 Kundnöjdhet i fokus: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en personlig och vänlig service. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och svara på alla dina frågor.

Vi som hjälper dig med bilservice i Varberg

Henrik Bengtsson
Henrik Bengtsson
Tekniker
Finnvedens Bil Varberg
Kim Karlsson
Kim Karlsson
Affärsstöd
Finnvedens Bil Varberg
Conny Svensson
Conny Svensson
Affärsstöd
Finnvedens Bil Varberg